En bilverkstad att lita på

Har du precis köpt dig en ny, glänsande bil? Då får jag gratulera eftersom du förmodligen inte kommer behöva lämna in den på en verkstad på ett bra tag. Men om du är som jag och håller tillgodo med en några år gammal bil så kommer du garanterat att behöva en bilverkstad förr eller senare. Jag har under alla år alltid vänt mig till en och samma bilverkstad i Kristinehamn då jag känner mig synnerligen nöjd med dem. De har ett fantastiskt bilverkstad och ett riktigt bra team av mekaniker

De har funnits i nästan 50 år och är väletablerat i Kristinehamn som den bästa verkstaden att gå till om du vill ha din bil lagad på rätt sätt och till ett rimligt pris. Tänk att det finns en bilverkstad som har funnits i så många år! Jag var inte ens född när de öppnade men mina morföräldrar har berättat att de redan på den tiden brukade lämna in bilen dit. Man måste kunna lita på den man lämnar bilen till och jag har hört om många runt om i vårt land som blivit lurade. Det kan man bli om man inte vet så mycket om bilar. Man betalar för saker som de säger måste lagas och man kan inte kontrollera om det stämmer. Men vänder man sig till en sådan här verkstad eller någon annan väletablerad dito så behöver man inte bekymra sig. Även om det för det mesta inte är något fel på de bilar jag haft är jag noga med att serva dem en gång om året för det har man igen. Man håller sin bil i ett bra skick och motorn slits inte lika mycket om man byter olja till exempel. Så jag vill varmt rekommendera alla att åka till dem om ni behöver laga eller serva bilen.