Pensionat Kryp Inn

Nu är det precis en vecka sedan jag kom hem från ett hotel i Norberg som heter Pensionat Kryp Inn och jag längtar redan tillbaka. Det är ett sådant trevligt hotel i Norberg så det lär inte dröja särskilt länge innan jag packar resväskan och åker tillbaka. Det här med semesterresor utomlands har jag tröttnat på. Jag har blivit bekväm av mig och vill helst inte resa längre bort än att det tar ett par timmar med bilen, så det är därför jag mer än gärna åker till detta hotel i Norberg. Nu är det förstås inte bara avståndet som är avgörande. En gång i tiden, ja så där väldigt längesedan var det ju förstås inte, det är två år sedan, så åkte vi på konferens med jobbet och då ingick övernattning på detta hotel i Norberg. Det var en trevlig konferens men uppriktigt sagt så var den största behållningen med resan detta gemytliga och välkomnande hotel. Efter den gången sa jag till mig själv att återvända till Pensionat Kryp Inn och det löftet har jag hållit. Jag vill att alla mina härliga läsare också ska få må bra och unna er en liten lillsemester på detta underbara hotel i Norberg. Jag kan aldrig tänka mig annat utan att ni kommer att trivas. Kära vänner, skriv väldigt gärna ett par ord under kommentarerna i det här inlägget och tala om för mig hur ni tyckte att det var att bo på detta hotel i Norberg efter att ni har varit där. Med detta sagt ska jag inte uppehålla er för länge, solen skiner och alla vill säkert ta en promenad i det vackra vädret. Ha det gott så hörs vi om ett tag igen.